18 mei '09: heen en weer geweest naar Hamburg

in

Goh, ik heb er onverwacht nog een halve vakantie opzitten... (Wat nou blut? Gewoon negeren Tongue)

Ik had beloofd om wat hulp te geven bij een nieuwe versie van de IPCE website. De jaarlijkse IPCE meeting zou rond deze tijd in Hamburg zijn (dus niet eens zo ontzettend ver weg), maar daar had ik niet op gelet want ik wist een paar weken geleden nog niet eens zeker of ik nu wel in Europa zou zijn.

Nu, echter, bleken er ineens minstens 1 'sleutelfiguur' afwezig te zijn, en voelde ik de behoefte opkomen om te voorkomen dat er geen rare onrealistische plannen omtrent de nieuwe website aangenomen zouden worden. Plus: ik kon meerijden met iemands auto. Dus op het laatste moment besloten om naar Hamburg te reizen.

Eind van het liedje: ook de chauffeur raakte op het laatste moment gewond aan zijn been. Dus ik ben met de trein naar Hamburg gereisd, samen met een Engelsman die ik al een tijdje had willen ontmoeten - en heb met hem een hotelkamer gedeeld.

Conclusie?

Dat Hamburg een leuke stad is, en ik het helemaal niet erg zou vinden om daar te wonen Smile Verder dat onze 'gastheren' heel hartelijk waren (en ik blij ben ze ontmoet te hebben).

De meeting zelf? Achja. Een stelletje mensen die op een vaak iets te 'ingeslapen' manier over dingetjes zitten te praten. Daar hoef ik niet veel over te zeggen. In ieder geval is de nieuwe-website-planning niet misgelopen en heb ik daar een aandeel in kunnen hebben. 'Helaas' betekent dat wel dat ik weer een extra belofte gedaan heb, dus nog meer werk te doen heb.