sep '09: het niet-werk-gedeelte

in
Translation Note: The Dutch version of this content is being displayed because the English translation is unavailable.

Daar zullen we vrij snel klaar mee zijn.

Zoals ik ook in mijn '29 juli' bericht al schreef, wilde ik per se mijn persoonlijke website updaten, en was ik daar in juli al 'te veel' tijd aan kwijt geweest.

Toch heb ik er nog bijna drie weken aan besteed, in september... met:
* een nieuwe gallery-module installeren (en debuggen natuurlijk, zoals met zoveel Drupal contrib modules)
* al mijn persoonlijke foto's uitzoeken (wat ik jaren niet gedaan had) en uploaden
* en daarna... een verloren gewaand dagboek-in-telegramstijl terugvinden. Ik kon het niet over mijn hart verkrijgen om dat zomaar weg te gooien dus heb weer een paar dagen lang zitten typen aan een veel uitgebreider verslag van mijn 'avonturen in Boedapest'.

Verder is er weinig gebeurd. Ik heb gewoon weer lekker veel tijd thuiszittend verspild, in september.

Intussen is mijn Amsterdamse appartementje weer voor een extra halfjaar verhuurd aan het Franse stel dat er al sinds juli inzat, en heel graag wilde blijven. Dus ik blijf voorlopig op mijn zolderkamertje in Utrecht wonen.
Ook is er nog wat verwarrende financiële shit met mijn vorige huurster afgewikkeld... die al veel eerder had gedaan moeten worden, maar daarvan was ik niet op de hoogte gesteld. Van deze shit heeft Rots-Vast gebruik gemaakt om weer onder een gerechtelijke veroordeling uit te komen (omdat ze tot het laatste moment gewacht hebben met tegen de rechtbank vertellen dat er iets administratief niet klopte). De rechtszaak loopt dus nog door, en ik moet nog steeds ongeveer €4000,- van ze krijgen.

Ik ben ook inmiddels weer drie keertjes naar Gr*****en geweest (de plaats waarvan ik heb afgesproken dat ik 'm niet verklap Tongue), omdat het hier op fietsafstand ligt. Heerlijk ontspannend en nog steeds even mooi. Smile

En NU is mijn blog/dagboek bijgewerkt en kan ik mijn weblog weer 'normaal' gaan bijhouden. Eens zien hoe lang ik dat volhoud Wink